Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,20 zł , zmiana od tamtej pory: -29,72%

Re: Niekonczaca sie opowiesc.

Pije kawę i przeglądam fora. Czasami ciekawią mnie nastroje po całym tygodniu forumowiczów, no i można, też znaleźć interesujący link, który ktoś wrzucił. Jeden z lepszych wpisów gratuluje. Dla mnie oczywiście najciekawsza część o Biomaximie :). Ja osobiście inwestuje na podstawie liczb, rozwoju firmy i jej otoczenia. Biomaxime zaczołem kupować od 5 zł i cały czas dokupuje wraz z coraz lepszymi informacjami ze strony firmy. Dzięki temu mam spory pakiet z b.dobrą średnią i wcale nie spieszy mi się żeby się go pozbyć przy okazji najbliższej podbitki. Inwestycja podstawowego pakietu na długie lata. Patrząc wstecz na Blirt, jeśli ktoś by robił podobnie jak ja to by był , równie zadowolony. Dlaczego ja mój mini pakiet Blirta sprzedałem, napisałem wcześniej.Powodem sprzedaży nie był brak wiary w rozwój firmy, bo tu uważam, że firma rozwija się b.dobrze i będzie zapewne przynosić niezłe zyski w następnych kwartałach. Z " kresek" korzystam sporadycznie. Zresztą nie jestem w nich super obeznany :). Ci co stresują się i sprzedają w panice, czy boją się, ze będą się kisić z akcjami wiecznie, chyba tak na poważnie to z reguły nie wiedzą co kupują i dlaczego. Pozostaje im wypłakać się na forum i napisać swoje żale. Spora część ludzi chyba kupuje dlatego, że rośnie a póżniej w stresie sprzedaje bo spada. Dałem przykład Biomaximy, ale takich przykładów można podać sporo więcej. Tak się zastanawiam ile zestresowanych osób na tym forum zrozumiało to co napisałeś :) Wiedza ekonomiczna w tym kraju nie stoi na wysokim poziomie. Miłego weekendu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.