Dnia 2021-04-09 o godz. 19:23 ~inwww napisał(a):
> stary dobry jesteś i pewnie świetnie wypadasz na tle... przedszkolaków z takimi tekstami :)
> każdy ma wątpliwości? niezła teza, taka życiowa :) sfd ma konkurencję ? naprawdę? a kto nie ma? może jakaś spółka z wig20? spekuła bedzie dołować nam kurs? heh najpierw musiałaby mieć papier :) no nic zostaniesz w takim razie ze swoim wirtualnym workiem na wig20 :) a tymczasem jedziemy dalej :) a ty obserwuj
Tak jest,broń swoich pieniędzy - też bym tak robił,ale nie trzymając,tylko sprzedając,bo robi się niebezpiecznie.Zwróć jeszcze raz uwagę na to co już pisałem o 1000%-towym wzroście i że obecne (i te przyszłe) wyniki są już w cenie.
Co do spekuły to obaj wiemy że jest tu obecna choć,trzeba przyznać,mocno przyczajona.Może ktoś zainwestował tu prywatne środki (dlatego taki spokój),ale dysponuje aparatem i uważam że teraz go użyje.Spółka (nie mylić z kursem) rośnie i będzie rosła,ale odwzorowanie jej obecnej wartości było już przy 4 i jest kilka miesięcy żeby to sprzedać i zdołować a następnie podnieść żeby jeszcze raz wyrazić kursem znowu jej prawdziwą (już wyższą) wartość przy okazji przepompowując z rynku do kieszeni sporo gotówki.Możecie być na mnie źli,ale ja tak uważam bo tak podpowiada mi logika,doświadczenie i intuicja.Powodzenia.
P.S.Życzę Wam Rafale i Darku kolejnych 100% czyli dychy,ale ja kompletnie w to nie wierzę,bo to już byłoby 2000 % ! Ta spółka jest na to zbyt niemrawa i za bardzo z boku.