Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,83 zł , zmiana od tamtej pory: -34,16%

Re: nie wiem jakie jest Wasze zdanie ale

Dnia 2021-04-09 o godz. 17:37 ~inwww napisał(a):
> zapisz się w ofercie publicznej :) za 1zł pewnie cały worek dostaniesz i za rok/dwa sprzedasz tak jak chcesz po 10zł :) plan doskonały :) tylko czemu ma spaść akurat na 1zł? może 10gr? aaa rozumiem bo akurat tam masz ten duży worek... no tak to wszystko tłumaczy... ja ci bym radził go przesunąć na 10gr lub 1gr wtedy kupisz odpowiednio 10x czy 100x więcej... i jeszcze jedna rada jak już tak sobie gawędzimy, ustaw w karnecie po 1zł 10gr lub 1gr to swoje olbrzymie zlecenie bo jak narazie nic tam nie widzę :) a tak wiesz może ktoś się skusi :)

Całkowicie rozumiem Waszą reakcję i spodziewałem się,ale między wierszami wyczułem jednak wątpliwości u każdego.Na rynku odżywek SFD ma też konkurencję...Ale najbardziej liczę na spekułę która będzie chciała wytrzepać wartościowy papier,a że wyniki są dobre to tym bardziej zostaje tylko solidne dołowanie i długie trzymanie kursu jak najniżej.Ja sobie poczekam a wy zrobicie w/g uznania.
Co do wystawienia zlecenia to chyba nie sądzisz że będę przechowywał niepracującą gotówkę.Spółka jest obserwowana i w każdej chwili mogę uwolnić środki z WIG20 gdy kurs osiągnie wiadomy poziom,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SFD 2,91% 3,18 2025-09-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.