BGS kupione za około 2,60 więc jeszcze tanio zważywszy na ostatnie ceny.
A tak poza tym na odnawialnych źródłach energii to ja z naukowej strony się trochę znam i nie pisz że to tylko perspektywy tylko zajrzyj na stronę internetowa i poczytaj o projektach, strukturze i porównaj z raportem. I weź pod uwagę UTS co niestety większość pomija.
A na dodatek zastanów się nad zmianą wartości firmy a niekoniecznie zyskiem, wydajnością ich instalacji wieloma projektami w tym roku. Naprawdę te tzw. perspektywy to bardzo dobrze rozwinięta firma która uważni obserwatorzy zauważą iż jest coś poza liczbami z raportu a to siedzi w strukturze. Reszty inteligentni się domyślą po analizie informacji ze strony a leszcze będą obserwować niebotyczne wzrosty drapiąc się w łuski na łepetynie.
A nie piszcie mi o ogniwach fotowoltaicznych bo robiłem prace naukowa z tego więc darujcie sobie. Powiem tylko tyle...technologia się tu szybko zmienia i ci którzy piszą o perspektywach powinni dwa razy się zastanowić i nie wybiegać w przyszłość dalej niż na rok...ale to moja drobna sugestia bo wszak na tym forum większość nie wie co to nawet ekscytony więc i o zmianie technologii dowie się po fakcie.
Pozdrawiam poważnych inwestorów!