Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,47 zł , zmiana od tamtej pory: -28,98%

Re: Nie macie dość?

Żeby wywalać akcje bez końca tak jak piszesz trzeba mieć ilość akcji bez końca. Wobec tego najpierw trzeba je kupić. Żeby je kupić trzeba podbić cenę, przynajmniej w moim przypadku , bo ja nawet nie myślę żeby sprzedawać mój pakiet lub jego 1% po 50 groszy.
Ogólnie mam w d.pie czy ktoś ma dość czy nie. Kupiłem akcje z założeniem że nie urosną 100 czy 200% w tydzień albo dwa, tylko za miesiąc lub za kilka miesięcy.
Czy nie urosną 100%?
Na twoim miejscu nie byłbym taki pewien.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOLO -0,45% 0,33 2023-05-04 16:36:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.