https://i.postimg.cc/prr9NRqz/Zrzut-ekranu-2021-10-8-o-00-28-01.png![]()
@qwerty specjalnie dla ciebie żebyś nie mówił, że mitomanem lub fantastą jestem lub innych inwektyw nie używał oraz żebyś z żalu i frustracji się już nie podszywał. Mówiłem, że powyżej 1,9 ostatnie paczki szły? Więc bądź teraz zaorany trolu paskudny.
To teraz przeproś w końcu (i może się po kościach rozejdzie) zaczynając post od: Przepraszam Paweł, że byłem takim frustratem i się pod ciebie podszywałem tutaj jak i na innych spółkach łamiąc tym samym regulamin forum bankiera oraz naruszając twoją forumową reputację.
Z góry przepraszam wszystkich jeżeli kogoś "ubrałem" na cigames lub jeżeli ten post wywołuje u was negatywne emocje, nie chodzi o to, że się chwalę czy coś bo to tylko kasa i giełda więc różnie tu bywa i "czasem pies się topi, a czasem łańcuch po nim pływa". Ten typ tak starał się zepsuć mój wizerunek i obrazić przez ostatnie kilka miesięcy, że nie zliczę, zarówno tutaj jak i na wielu innych spółkach stąd też taki krok - i nie chodzi o desperację moją tylko zwyczajne "zaoranie" szczekaczki tego typa.