Witam serdecznie ma Pan jak najbardziej racje ,jednak mnie nie interesują nazwiska akcjonariuszy kto ile ma akcji osobno itd ,tylko i tutaj przed odpowiedzią należałoby się poradzić prawników czy można publicznie podać np. ile wszystkich akcji się zapisało ,lub inne ogólne informacje odnośnie ilości akcji ,wtedy już dziś można wiedzieć kto wygra głosowanie i posty o rozdwodnieniu kapitału będą bezpodstawne wszystko zależy od mobilizacji drobnych dodatkowo nawet jeśli jest ktoś na liście to niewiadomo czy dopełnił wysłania pełnomocnictwa /mogło nie dojść na czas itd/ sam kibicuję Państwu/drobnym akcjonariuszom / rozważam bardzo poważnie zakup akcji
Proszę porozmawiać z prawnikami czy można podać np. ilość wszystkich akcji zgłoszonych ,może jest taka możliwość ,od siebie dla osób które mają tą listę również doradzam również niepodawania tych danych dopóki nie porozmawiacie z prawnikami ale może ilość akcji ogółem można podać jak prawnicy pozwolą.
Jeszcze raz przepraszam ale chciałem Państwu zwrócić uwagę iż jako akcjonariusze możecie mieć taką listę i ustalać możliwe warianty głosowań jeszcze raz pozdrawiam i powodzenia już nie będę tego tematu ponawiał