Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,66 zł , zmiana od tamtej pory: -77,05%

Re: Nic nie poradzę, że o spółce piszę niepochlebnie. Też wolałbym inacz

debren ja patrzę na fakty i wnioski mam takie jakie mam.
1) myślę, że te akcje poszły w rynek co zapoczątkowało spadki
3) nie mówię, że się nic nie zmieni ale brak komunikacji i z MC jest kiepściutko - jak się zmieni, wierz mi będę się bardzo cieszył,
4) pieniądz to grossing a o przychodach z reklam nie ma wiedzy ani informacji, myślę, że one mikropłatności nie zastąpią
5) mieli ale decyzję podejmowali przed premierami i zgoda, że liczyli na więcej
7) czekamy na wyniki rozmów ale tylko konkrety a nie wywiad Kościelnego w parkiecie
A) dla tych co potrafią zarabiać to tak, tymczasem najdłuższa i najdroższa prodkukcja, 2 lata opóźniona leży na glebie
B) zgoda wszyscy czekali na MC i na tle MC to SP wypadł wręcz rewelacyjnie ale to kwestia odniesienie do MC w dużej mierze daje taką percepcję
C) może masz rację ale nie wiemy co zarząd zamierza więc duża niepewność i pytanie ile kasy im zostało i jakby to dali na wejście to gra MC byłaby może pobierana w milionach a przez te booty wygląda na niedoróbkę
D) GR przed nami ale jakie były oczekiwania wobec MC więc dlaczego GR miałaby być najlepsza? Czy nie dlatego, że poza GR już nic nie będzie i nie wiadomo jak długo?
E) HG dawał 0,5 mln miesięcznie czyli 6 baniek rocznie ale zrezygnowali bo za dużo musieli wydawać, żeby te pół bańki miesięcznie dostać, nie wiadomo ile wydają na SP i MC
F) zgoda nie zakładamy, że przychody będą mniejsze ale czy będzie breakeven, a to mało bo zadłużenie jest a wcześniej nie było i żeby myśleć o kolejnych grach to trzeba mieć pieniądze na obsłużenie zadłużenia i na rozwój ale czy takie zyski są możliwe w śwetle tego co widać do tej pory?
G) Giza dopóki nie wyjdzie to będzie to ciążyło kursowi, zagrożenia nie było do czasu dopuszczenia tych akcji do obrotu ale teraz jest, a dla mnie jest jasne, że po tych 2 z 3 premier to chętni do Gizy po akcje Vivida się w kolejce nie ustawiają, chyba, że po 2 zł.

Raport za Q3 pokaże prawdę i wtedy będzie już wszystko jasne ale z tego Q3 to mamy tylko wrzesień i co? Będziemy się pocieszać, że tak naprawdę to za Q4 będzie już widać wyniki wszystkich gier jak w Q3 będzie bryndza? Zazdroszczę optymizmu, też go miałem.
Dziękuję za odniesienie się do tego co napisałem. .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VIVID -0,24% 0,84 2025-10-31 14:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.