Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Netwise podsumowanie!!!!!!!!!!!

Dnia 2013-04-15 o godz. 17:39 ~szaman napisał(a):
> @jkl
lubisz do sluchawki mówić? a może nowy telefonik na
> raty, i stąd do helo, hello :)

miszcz uników jkl
autorowi
> tego wątku, czyli @akcjonariuszowi nie odpowiedziałeś do
> tej pory, ale już przypinasz się w innych miejscach,
> typowe...

a w naszych rozmowach:
jak tam z tą emisją
> Netwise, która niby się nie powidodła? miałeś coś więcej
> napisać, a ty nadal milczysz, tyle tego nawklejaleś...
co
> tam w sprawie dystanosowania konkurencji przez Netwise?
> dostałeś konkrety, których sie domagałeś, a potem uciekłeś
> od dyskusji, miszczu uników
o IP douczyłeś się?, bo tu też
> popłynałeś ze swoimi tekstami, aż miło

tak to z tobą jest:
> coś palniesz i wpadka- na konkrety reagujesz ucieczką-potem
> podczepiasz się w innym wątku... i tak biegasz po tym forum
> i naganiasz na spadki...

JEST PYTANIE NTW ...

Re: Netwise podsumowanie!!!!!!!!!!!
Autor | ~NTW [31.60.242.*] 2013-04-15 16:52 Zobacz wątki dotyczące Netwise
Zobacz profil Netwise

Chyba nie potraficie czytać?!

Przeglądaliście art. 69 ustawy o ofercie publicznej oraz warunkach wprowadzenia instrumentów finansowych do zorganizowanego obrotu oraz spółkach publicznych?? Pewnie NIE

Runicom jeśliby miał sypać musi podać informacje.

Utwierdza mnie to tylko w fakcje, że jesteście naganiaczami na spadki i nie obchodzi was los akcjonariuszy tylko swój interes.

JEST MOJA ODPOWIEDŹ ...

" Przed zamianą wśród udziałowców Netwise pojawił się Runicom i związane z nim podmioty .."

Z naciskiem na związane z nim podmioty ......Jeżeli żaden z tych związanych podmiotów nie posiada 5% to nie musi nic ogłaszać ...

Art. 69. 1. 106) Kto:

1) osiągnął lub przekroczył 5 %, 10 %, 15 %, 20 %, 25 %, 33 %, 331/3 %, 50 %, 75 % albo 90 % ogólnej liczby głosów w spółce publicznej albo

2) posiadał co najmniej 5 %, 10 %, 15 %, 20 %, 25 %, 33 %, 331/3 %, 50 %, 75 % albo 90 % ogólnej liczby głosów w tej spółce, a w wyniku zmniejszenia tego udziału osiągnął odpowiednio 5 %, 10 %, 15 %, 20 %, 25 %, 33 %, 331/3 %, 50%, 75 % albo 90 % lub mniej ogólnej liczby głosów

— jest obowiązany niezwłocznie zawiadomić o tym Komisję oraz spółkę, nie później niż w terminie 4 dni roboczych od dnia, w którym dowiedział się o zmianie udziału w ogólnej liczbie głosów lub przy zachowaniu należytej staranności mógł się o niej dowiedzieć, a w przypadku zmiany wynikającej z nabycia akcji spółki publicznej w transakcji zawartej na rynku regulowanym — nie później niż w terminie 6 dni sesyjnych od dnia zawarcia transakcji.

JEST I POGŁEBIONA MOJA ODPOWIEDŹ ...

wystarczy , że pulę akcji 289 500 (28,43%)Runicom obdarzy 6 podmiotów z nim związanych i żaden nie będzie miał 5% .....Hello

NTW zrozumiał , że przesadził ze swoim wywodem i przygasł...
A dla ciebie za długi tekst , żeby zrozumieć sens mojej wypowiedzi ...

Dobranoc przyjacielu ... Pojutrze zmiana kodu z 7na 6.... Hello ...

Przypatrując się twoim wysiłkom na forum w kontekście pozbycia się papiera i obdarowania go drobnicy dedykuję ci motto jakże oddające sens twoich poczynań ..

PIENIĄDZ , KTÓRY CZŁOWIEK POSIADA ,TO SWOBODA , TEN , ZA KTÓRYM GONI , TO NIEWOLA ...

Nie sil się z odpowiedzią wiem co napiszesz i nie odpowiem wszak jestem mistrzem uników ...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETWISE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.