Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,59 zł , zmiana od tamtej pory: -99,49%

Re: Najważniejsze jest co będzie za kilka miesięcy (jutro mniej istotne)

Owszem ważne jest i dzisiaj (przecież i ja to powtarzam), ale ja kupiłem akcje URSUSA z myślą co najmniej o kilku miesiącach. Więc najbardziej interesuje mnie jaki bedzie kurs po wynikach za IVQ 2014 i IQ 2015 r. A dlaczego akurat te kwartały?
Odpowiedź daje rynek - dlaczego.
Po tym pomyślę co dalej ...
Jak już tu pisałem - od pewnego czasu nie inwestuję, a gram, ale dla URSUSA zarobiłem wyjątek. A dlaczego? Bo uznałem, że Ursus to obecnie wyjątkowa spółka. Jak widzisz - rynek uznał tak samo. Bo rynku nikt nie oszuka (kwestia czasu).
A obecnie nie trzeba być bardzo wnikliwym by dostrzec to co tu będzie się w niedalekiej przyszłości działo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
URSUS 0,00% 0,01 2022-10-14 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.