Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,64 zł , zmiana od tamtej pory: -57,01%

Re: Najmocniejsze otwarcie roku! „100 dni do matury” podbija kina

W weekend idą indywidualni, a w tygodniu seanse oglądają liczne wyjścia zorganizowane, klasy, bo trzeba pamiętać że film pod patronatem i z dofinansowania Ministerstwa Edukacji. Fajna forma promocji przez Ekipę z wyjazdami bohaterów filmu do kin w całej Polsce. Po weekendzie w następnym tygodniu podadzą następne zestawienie box office. Jak na razie, kurs ma to w poważaniu. Niedługo ze spółki wyjdą wyniki finansowe, zobaczymy czym się pochwalą za ostani kwartał roku i jednoczenie cały rok, bo film już pracuje na aktualny 2025. Do tego dochodzą nowe produkty np. lody i projekty, które są w fazie realizacji, Mówią, że gielda pokazuje przyszłość na pół roku do przodu, a akcji nie ma komu sprzedać, bo kupić na tę chwilę można ile dusza zapragnie.
Aż chciałoby się napisać, że po co było wprowadzać spółkę na giełdę, skoro zaczęła karierę jako mem i do dziś, tak samo się zachowuje?
Mentzen wprowadził na NC spółkę XDD a ta, mogłaby się nazywać HEHE, pomimo że Mentzenowej spółce do Ekipa Holding daleko pod względem działalności operacyjnej, za to jakże blisko pod względem zachowania kursu.
Akcji nie posiadam. Miałem kiedyś, sprzedałem ze stratą i wchodząc czasem z sentymentu na spółkę i forum, widzę że nie mam czego żałować. Kurs w miejscu niemal już od lat. Mógłbym się zapakować dziś, nic nie tracąc w odniesieniu do akcjonariuszy zapakowanych dawno temu. Nawet byłbym na plus, bo ci akcjonariusze kupowali w większości po dużo wyższych cenach i jak nie usredniali na poziomach 3 - 4 zł, to mają dużo w plecy. Dlatego wnoszę na zmianę nazwy tej spółki z Ekipa Holding na HEHE.
Wpadnę za jakiś czas i mam wrażenie przy tym samym poziomie kursu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKIPA 4,33% 1,56 2025-11-10 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.