A ty nie masz żadnych problemów? Pochwal się na jakich spółkach grasz ile zarobiłes w ubiegłym roku i w poprzednich latach, ja ci powiem ile, zero, lecisz na stratach od 10 lat a jak coś kupisz to zawsze na górce,..... Ty po prostu nie umiesz grać na giełdzie i zawsze będziesz w plery ale nie potrafisz spojrzeć prawdzie w oczy i szukasz winnych gdzie popadnie,... Tu jest forum Resbudu a ty ciągle wpierniczasz wątki jakiegos atlantisu czy innego śmiecia z portfela Patrowicza, Atlantis był śmieciem zanim jeszcze Patrowicz go przejął, tak samo inne dziady, zanim go kupiłeś to trzeba było wcześniej zapoznać się z wynikami... Niedawno twierdziles że resb nie poda wyników a on podał, twierdziles że będzie miał straty a pokazał zysk, teraz się uczepiles tego audytu a jak audyt będzie to co inne wymyślisz, straszysz wykluczeniem z obrotu, rozwodnieniem kapitału itd a ja ci pisałem że resb będzie wisiał na podwójnych górnych widlach i tak się stało, było tak czy nie było?? Przecież wszyscy widzieli tylko ty akurat miałeś w tym dniu zapalenie spojówek i nie widziałeś.