Ogólnie wygląda to tak,że ostatnie spadki są głównie spowodowane tym,że wychodzą spekulanci i Ci co szybko chcieli zarobić. Tylko tak to należy traktować,z fundamentalnego punktu kompletnie nic się w spółce nie zmieniło wręcz przeciwnie spółka się rozwija,pracuje nad nowymi projektami,zarabia i ogranicza koszty poprzez wykorzystywanie assetow w nastepnych grach oraz zbierając środki na kickstarterze czyli kolokwialnie mówiąc nie poprzewracało się im się w głowach,widać,że twardo stąpają po ziemi mimo,że sprzedaż Succubusa nawet ich pozytywnie zaskoczyła. To spółka zdecydowanie długoterminowa i nie warto aż tak przejmować się wahaniami kursu,mają środki na dokończenie obu zaawansowanych projektów czyli Paranoida i Tormentora i to tu i teraz a przecież cały czas zarabiają na Agony i Succubusie i DLC stale tworząc nowe,do tego w tym roku wejdą konsole Succubusa plus Agony VR i pewnie Succubus XVR oraz pozyskają środki z kickstartera. Ja osobiście zamierzam powiększać swoj pakiet na ile oczywiście mi środki pozwolą bo wiem,że spółka ma jaja,jest słowna i ma swoją niezagospodarowaną niszę.