hehe ~ops nie załamuj mnie. o czym ty marzysz???
Popatrz: Kurs od kilku miesięcy na dobrym kierunku, niby b. dobre wyniki finansowe (oczywiście nie uwzgl. tych machlojek, o których sam piszesz), prognozy wypowiadane pod publike tez, zapowiedzi nowości itd., a tu nagle masz ci licho w niepespełna 2 tyg. pod koniec sierpnia w obliczu samych dobrych informacji (poza tą dot. KNFu, którąś ktoś usłużny na rynek wyprowadził żeby oświecić ludzi) z giełdy wyszło ponad 20% akcjonariuszy :] przypadek?
Przecież wiedząc że będzie jeszcze lepij nikt by nie uciekał...po prostu wiedzą że do d... za co robią im się dobiorą wcześniej czy później i wtedy korekta wyników będzie drastyczna, w konsekwencji zjazd...Inaczej dziś byłoby już 10zł przy tej prognozie
Teraz pewnie pod świeżą informację o smartphonach podpomopowano kurs o kilka procent - idealnie dla tych wycofujących się.
Coś podobnego przerabiałem ponad rok temu na jednej spóce,w zanim w porę się zorientowałem już Ci co wiedzili już wyszli, a ja zostałem i do dziś boli :// ratuj co możesz bo jak urelanią wyniki to kurs pewnie zatrzyma sie w okolicach 2...a nie o tym marzysz.
powodzenia!
PS. NIeważne czy firma z PL kapitałem, czy nie...ratuj d... ;-)