Dnia 2023-01-24 o godz. 13:32 ~DzikiDzik napisał(a):
> Jesteś Krejzolu!! jak wam znowu udało się uciec to ja pełen podziwu jestem. Jak ja lubię to twoje historie to jest hit!!! Ale mojej technologii odzysku ciepła z raftingu to nie dogonisz... Posługujesz się starymi pomysłami które już dawno są pase i zapomniane przez rynek bo nie efektywne. Niestety czas leci nieubłaganie i to co kiedyś wydawało ci się że jest top technologia to dziś jest dno technologia. Dominika zrozumiała że te pomysły które masz w kieszeni to bez przyszłości dlatego nie chce rozmawiać
CO TY CIECIU TU WYPISUJESZ DzikiDziki, JA OD 1975 ROKU JESTEM W WYSOKICH TECHNOLOGIACH, ZAPROSZONY PRZEZ PROFESORA KALISKIEGO I PROFESOR TITKO. JA JEDEN ZOSTAŁEM Z TEJ TRUJCY. BO PANI PROFESOR TITKO ZMARŁA PRZY WYŁADOWANIU ENERGETYCZNYM, A PROFESOR KALISKI ZGINĄŁ W DZWONIE Z TIREM. JA ROZMAWIAŁEM W 1981 ROKU Z PROFESOREN KALISKI I JEGO ŻONĄ W EGIPCIE. PRZYWIEŹLI MI ALKOCHOL BYM NIE MIAŁ TEGO CO MAJĄ W EGIPCIE POLACY. I TERAZ MOŻE ZNOWU MNIE ZAPROSI MOSSAD? BO KTOŚ MUSI DO ŻELAZNEJ KOPUŁY ZROBIĆ ZASILANIE, JAK JA ROBIŁEM DO STALOWEJ KOPUŁY PROFESORA KALISKIEGO.