Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,51 zł , zmiana od tamtej pory: -71,19%

Re: MS Zabrze Elektro

Potwierdzam że nie było zdrowego miejsca w każdym pionie. Natomiast nie potwierdzam że było jedno wielkie złodziejstwo. Byli i zapewne są w większości transparaentni i przyzwoici pracownicy. Wierzę że zarmeny poradzą sobie z uporządkowaniem struktury, kultury pracy, zaangażowaniem i uczciwości w stosunku do organizacji. Mają w tym doświadczenie przyjmowali już duże spółki, koksownia, remak i kilka innych. Obserwuje ten proces i widzę tam spokój, pragmatyzm. Myślę teraz trwa praca analityczna i trzeba poczekać na efekty. Zastanawiające że nikogo nie zwalniają, nie zmieniają warunków ( nawet gdyby chcieli to prawnie nie mogą 23,1 Kp) A zmniejszyło się zatrudnienie o ponad 100 osób. Sądzę że to już jest efekt porządkowania. Odchodzą Ci którzy tracą pewne swobody w działaniach jakie tu opisujecie. Oczywiście nie pochwalam niektórych stosowanych przez zarmeny procedur i srodków jednak trudno nie zauważyć pozytywnych skutków. To nie koniecznie jest organizacja z mojej bajki. Ale jak pisałem wcześniej mają jaja by w środku epidemii i głębokiego kryzysu zabrać na pokład ponad 900 osób i rozwaloną organizacje. Z trudem ale by było przyzwoicie życzę im powodzenia. Miałem innego konia. Może banalnie ale nie ważne kto, ważne by uratowano tą firmę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELBUDOWA -16,35% 0,43 2021-04-08 17:02:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.