Znowu się rozmażylem bo może ten wiesz co może Ci ten etat dadzą na zleceniu jako trenera biznesowego albo coacha :D
Kawka ciastko ten tego :D
Pani Krysiu ależ Pani pięknie pracuje Ho Ho
Zmierzysz ludziom czasy wykonywanej pracy postawisz cele jak i dopasujesz wysokość biurka do wzrostu pracownika.
Zmienisz myszki na gamingowe z top 2026 ale benda klikać.
Tak samo fotele na takie hydrauliczne jak zawieszenia w aucie dzzzzzzz i w dół dzzzz i do góry. Sprawdzisz czy klima dobrze hula Przedstawisz swoje modele higienę kulture pracy.
Benefity wynagrodzenia nagrody za odniesione sukcesy,cele.
Komunikacja szacunek dobro piękno prawda. Wartości itd.
Wystrój wnętrza bo kolor też ma wpływ a może elewacja. Może okna czy tam co wymienić .
Może inny budynek jakiś w fajnym w cichym miejscu większą ilość pracowników zleceń. Reklame jakąś fajną. Reklamę nie wiem przy grillu z hasłem: ,,nie martw się o swoje wierzytelności odpal grila z nami" Jak jesteśmy przy grillu to imprezy pracownicze. Pikniki dla posiadaczy akcji w formie dywidendy to może puzniej jak się rozkręci to przyjdę w smokingu zjeść jakąś kiełbasę albo karkówkie czy tam wypić lemoniady. Owocowe czwartki. Może nowy dział typu inwestuj w sztabki złota albo srebra w depozycie czy tam co. I generalnie dajesz im pomysły i czerpiesz z tego hajs. A ja tu patrzę jak kurs rośnie i rośnie i zieleni się i zieleni myślę co by se tu pokupowac. Hehe Wtedy jadę do Płocka pierwszy lepszy salon i tatuuje sobie nazwę firmy w serduszku na przedramieniu pisane kursywą jakaś taka farba że jak popatrzysz pod innym kątem to się rusza albo kolor zmienia i święci w nocy. Kupimy jacht i będziemy pływać po wodach Pacyfiku łowic ktaby czy co to tam łazi po tej wodzie .