Odpowiedz mi znachor jak zrozumiałeś pkt.3 i 4 uzgodnień z 16 października opisanych w liście BoA do PCG, na który powołuje się Depend. Cytuję:
"3. Wdrożenie zweryfikowanych umów planowane jest wstępnie na 5 listopada 2013 r. Warunkiem jest otrzymanie do tej daty zwrotnych potwierdzeń od banków korespondentów. 4. Sporządzenie Harmonogramu Wypłat spodziewane jest w terminie 3 dni bankowych od realizacji punktu 3 powyżej".
Na czym miało polegać wdrożenie zweryfikowanych umów? Czy nie spodziewałeś się pod hasłem harmonogram konkretnych dat wypłat? A to już nie była pisanina prezesa.
I jak wytłumaczysz kolejne spadki na dużych wolumenach (dzisiaj) skoro za chwilę kurs ma iść na złotówki. Dlaczego nie ma wyścigu po akcje? Dlaczego nie są kupowane akcje z prawej?
Ja posiadaczom akcji źle nie życzę ale utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłem stojąc z boku. Jak będzie sygnał kupna a ja przy komputerze, zdążę kupić. A jak nie, to trudno. Są inne spółki.Na dzisiaj oceniam, że ryzyko jest zbyt duże.