94.254.164.* Daria
Tyle co przeczytałem twój post i zniknął :)) O mnie się nie martw mam się bardzo dobrze, moje akcje też :)) Przestałem się wypowiadać, bo to cyrk w którym i ty pełnisz rolę clowna :)) Poza tym.. pisałem na odchodne, tu już ulica nie ma nic do gadania :)) Jak tam stoppoint :)? Garaż już "oddany", dotacja następna w kolejności do zwrotu... przypuszczam PARP jak zobaczył http://serwisnapraw.pl/ zaczął szykować papiery do rozwiązania umowy:)) A dazumi.. nie zarabia aż tyle..:))
A jak już jesteśmy przy stoppoincie... nie zapomnijmy o największym antywskaźniku na forum bankiera 109.207.108.* Celowo podaje cyferki, zmienia nicki więc niech pozycjonowanie idzie po ip :)) W każdym bądź razie jak tam twoja stajnia? Jaką następną spółkę pogrążysz swoim szczęściem? Grupa Jaguar->Stoppoint->MSZ->Krezus->Qumak... co dalej? Gdzie nie pójdziesz to albo tam zawiasy albo łapanie noży... Na swój sposób zazdroszczę wytrwałości, a może to po prostu głupota. Tak się ośmieszyć i dalej pisać na forach mądrości.. znalazłeś już te lewe faktury ? :))
A co do pozostałych… 109.207.108.* to zwykły górnik, a jego pojęcie na temat giełdy skupia się wyłącznie na przepisywaniu informacji i wymyślaniu bzdur... z czym on miałby tu spekulować jak to jest golas...jeszcze gdzie nie pójdzie tam dostaje następny strzał od życia... Zachowajcie trochę powagi, bo już nie mam siły się śmiać:)) Jak można osobę, która podnieca się TKO brać na poważnie? Ja wiem, że niektórzy liczą tak zyski TKO-> PIK i Bumech… ale wiemy jak to się kończy :)))))))))))
Na temat 37.248.153.* nie chce mi się szukać postów.. kolejny, którego życie skrzywdziło EEX Fluid Bumech….?... zwykły naganiacz, w którą stronę mu pasuje to dmucha :))
A tak odchodząc od tematu. JEDYNYM ciekawym postem od bardzo długiego czasu jest:
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-a-pisalem,29172361.html A co dokładniej mnie zaciekawiło :” cwane rude lisy beda klamac... o sprzedazy.......... uwaga..........” Dziwnym trafem dzień później wychodzi info o sprzedaży paru k i jak słusznie ktoś zauważył, sprzedał parę, a o tym że w międzyczasie kupił 30k nie wspomniał.
W każdym bądź razie miłej zabawy w szukaniu rozwiązania :))