Dla przykłądu zobacz sobie grupę Drift i grupę Egiptu. Porównaj kapitalizację ECC i CFG. Zobacz po ile Moonlit ma IPO i nie daj się ubrać na debiucie... Podpowiem ULT kupowałem za 6 z groszami ale wczesniej dalem sie na debiucie ubrac z chciwości za 10 zł. Czy nie lepiej Ci wziąść CFG za 14?Spółki z gotowymi sprzedającymi się grami i niezłymi koligacjami biznesowymi. Idącą w kier. wydawcy duzej niszy gier...Za Ciebie nie zdecyduję ale dziś łapałem po 13 90 z radością :)
Szczerze: do CFG do 20 zł za akcje jest jedną z najatrakcyjniejszych spółek gamedev teraz. Szczególnie z Panem K na tylnim siedzeniu. Zapytaj innych hakowych. I z fundem cypryjskim który najprawdopodobniej jest tu dla dywidendy za lat kilka - na takiej zasadzie jak w PLW.
Ja próbowałem szczęścia na JUJUBEE ostatnio bo mi się wydawało ze fajnie...ale się nadziałem na niezłe przekrętasy tam - z niewielką stratą podwinąłem ogon i wylazłem...Na One more level tez się dziwnie czuję jak popatrzyłem na ich kapitalizację i mozliwości nowej gry.