Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: moje przemyślenia

Pisałam,że będzie w lutym min, 60,00. Wyliczałam,że do końca roku osiągnie 100,00 Przepraszam pomyliłam się 100 zł bedziemy mieli dużo wcześniej. Ta spółka to bezpieczna przystań, inwestycja długoterminowa, za to jakie zyski! Conajmniej 2-3 lata. Na krótszy czas: rok mam Ekoexport i TSC Capital. Nie naganiam, każdy może mnie sprawdzić, kiedy co pisałam. Z reguły mało udzielam sie na forach, jednak zawsze będę pamiętała,że kiedyś ktoś (gdy zaczynałam przygodę z giełdą) mi podpowiedział czym sie zainteresować. Posprawdzałam (dogłębnie) i z podpowiedzi skorzystałam. To było IZSN , zarobiłam na tej spółce 500%. Już jej nie mam. Ale może kiedyś do niej wrócę.
Uważam,że w żadnym wypadku nie wolno pozbywać się Integera, spokojnie będzie rósł. Ekoexport i TSC to NC tu się zarabia duże pieniądze. Trzeba tylko dobrze wybrać i założyć czas (poziom) wyjścia. Ponieważ obie spółki wybieraja sie na główny parkiet .... ale to juz każdy jesli chce musi posprawdzać sam. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.