Dnia 2019-08-19 o godz. 10:31 ~moc napisał(a):
> Na PGE moja strata na ten moment 46 tys.zł.........załamany jestem a mam jeszcze TPE.........
> Energetyka mnie wykancza ............
> Ktoś powie - głupi jesteś to masz za swoje tłumoku......tylko że ja nadal nie widzę uzasadnienia racjonalnego takich wycen.....
> Ktoś inny pisze że 10 zł to już jest odległa historia i o takiej cenie można już zapomnieć na wieki.....
> Prawda jest taka że nigdy bym nie przypuszczał że cena zejdzie na 7 zł i bedzie sie zachowywała jak najgorszy zdechlak bez zadnego popytu ze wskazaniem na spadki w nieskonczoność. Technicznie kurs wyszedła z klina znizkującego ( z ktorego wybicia w dół są bardzo rzadkie i niepewne) a zasieg to jakieś 2,2 zł .....
Nie pękaj tutaj 80 % akcjonariuszy ma stratę , ja też ....ale musimy to wytrzymać !!!! Takie wyceny nie będą wieczne, jeszcze będziemy na plusie. Natomiast najgorsze co mógłbyś zrobić to sprzedać teraz na dołku..... Na to tylko czeka spekuła, żeby odkupić po taniości od spanikowanych drobnych akcjonariuszy....Po to robią ten zamęt na giełdzie, po to trolują i straszą na formum. Ja na pewno im nie oddam ani jednej akcji na minusie. Traktuj to jak inwestycję długoterminową....może w końcu zaczną płacić dywidendy ? to też by pomogło kursowi piąć się do góry....ale do wyborów wszystko będzie się ,,mulić". Fajnie jakby odsunęli pis od władzy, może wtedy wróciłyby na giełdzie normalne wyceny akcji, bo odkąd zaczeli ,,rządzić" to wszystko leci na pysk...