Moja luźna teoria mówi, że wypisujesz głupoty, na lekko mniejszych obrotach, bo koło 15k akcji kurs leciał w dół od x dni co więcej, są ludzie, którzy dzisiaj też co wychodzili jak to robią od dłuższego czasu / zbijają kurs jak i Ci co kupili po 5,7 i mniej w ostatnich dniach i chcą bezpieczny zarobek :) po wczorajszej informacji spółki w której padły kluczowe informacje dla nas akcjonariuszy i rozpoczęła się gra o wrzesień, czyli wyniki i szczegółowe informacje a później o multi i konsole, jest to zjawisko pojawiające się na każdej spółce, co więcej trzeba zwrócić uwagę żadnego funduszu nie gościmy w pociągu, myślisz, że przyjdzie z kapitałem 100zł ? skoro 100k Twoim zdaniem zrobi taką zabawę to pomyśl co się stanie jak przyjdzie fundusz z 1mln na longa, a tutejsza spółdzielnia jak wy to nazywacie też gra longa i dokupuje non stop :) akcji w obiegu jest mało, bo koło 3,5mln, kiedyś się skończą a cena jest śmieszna :)
Co do danych są one proste i zadowalające tzn. sprzedaż ponad 130k, tworzenie multi i portowanie na konsole (cytuję prezesa "mogą być postrzegane jako swoista "druga premiera" tytułu przy relatywnie ograniczonych kosztach"), zmiana strategii i jej publikacja, tworzenie nowego projektu + Pizza Slice i Ghost Master (zanim ktoś się przyczepi to gry są na końcowym etapie prawdopodobnie, więc kasa wydana i kasa będzie spływała znowu do źródełka i ewentualnie dadzą jeszcze zarobek). Prezes mówił o sukcesie i myśli o sprzedaży 500k kopii - jest to do zrobienia konsole 2x tyle co na PC na bank tym bardziej jak multi będzie i dochodzą nam przyszłe promocje, gdzie reszta graczy PC z wishlisty wejdzie z zakupem :)
Prezes był zaskoczony jak kurs zjeżdżał z 12zł, bo nie było JDM a kurs był na 15zł chwilowo, ja z waszej "roboty" czerpię korzyści, więc wam nie przeszkadzam a korzystam, ale lubię informować poważnych ludzi tutaj.