Dnia 2023-02-27 o godz. 10:43 ~Krzysiek napisał(a):
> Dnia 2023-02-27 o godz. 09:45 ~Piter napisał(a):
> > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a):
> > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł.
> > >
> > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem
> > >
> > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting
> > >
> > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie.
> > >
> > > - google translate
> >
> > Zgadzam się z autorem spółka ma tyle kasy a jej cała wartość dawały by na wykup akcji po kosmicznych cenach ............i stawiam że takie plan może się pojawić ..................prezes cały czas zwiększa zaangażowanie a w jakim celu ? no właśnie tak jak zauważył autor tej analizy że tutaj kurs może skoczyć na księżyc jak pojawią się infa i zyski co raz wyższe które w tym roku będą biły kolejne rekordy i to nie jest wyssane z palca tylko z mocnej fundamentalnej analizy która pokazuje jasno co się tutaj wydarzy w niedalekiej przyszłości .Zawsze powtarzam Najważniejszym czynnikiem siła spółki zawsze są ? Fundamenty !! i to jest podstawa do ogromnych wzrostów spółki i tutaj na Monnari taki scenariusz mamy Fundamenty ogromne i co ważne one cały czas rosną dalej ,a więc jak to wszystko ruszy będzie ciężko zatrzymać ......Kasy w kasie w tym roku przybędzie w bardzo dużej ilości ..........zwrot pożyczki dodatkowo są obligacje na ogromna sumę też ...............to wszystko wypracuje jeszcze wyższe zyski .Same Ogrody Geyera dadzą w tym roku po raz pierwszy bo zostały dopiero ukończone pod koniec 2022 roku konkretne zyski teraz które będą spływały co roku do kasy firmy .Jak sądzę na koniec roku i po zwrocie pożyczki w kasie spółki będzie już grubo powyżej 150 mln zł .............i te zyski będą rosły i jak stawiam będzie dalszy rozwój i inwestycje nowe salony itd. W ciągu 2 lat Monnari już powinno mieć ponad 300 salonów ..............oczywiście bez jakichkolwiek przejęć . .Jeżeli nastąpi jakieś przejęcie salonów będzie znacznie więcej ...................rozwój spółki będzie przyspieszał z każdym kwartałem na kwartał bo spółka ma ogromny zapas gotówki który pozwala jej znacznie przyspieszać i zwiększyć jeszcze mocniej zyski .Tak więc co do kursu niebawem będziemy oglądali zupełnie inne poziomy ....................
>
> Panie Piter podpisuje się pod tym dwoma rękoma .Dodatkowo dodam że obroty rosną ...........a to oznaka ................
Panowie już niebawem ...................:)