Dnia 2023-02-26 o godz. 19:09 ~Piter napisał(a):
> Dnia 2023-02-26 o godz. 18:59 ~Daroo napisał(a):
> > Dnia 2023-02-26 o godz. 18:49 ~Daroo napisał(a):
> > > Dnia 2023-02-26 o godz. 18:30 ~Wójt napisał(a):
> > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a):
> > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł.
> > > > >
> > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem
> > > > >
> > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting
> > > > >
> > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie.
> > > > >
> > > > > - google translate
> > > >
> > > > Brawo dla autora wątku ,poniżej Comparic i S-G również zauważyli siłe monnari ............to wschodząca gwiazda GPW .
> > > >
> > > > www.youtube.com/watch?v=3s8rAC1mS4A
> > > >
> > > >Polska gospodarka zaskakuje! Wyniki Asbis, Rainbow, Monnari i Amrestu
> > >
> > > No proszę co raz więcej zauważa Monnari i jego świetne wyniki i to co pisał Pan Kontraktowy już rok temu w swojej analizie i wszystko znów się potwierdziło z jego analizy żę żadnego kryzysu nie będzie w 2022 roku i tak właśnie było co potwierdzają wyniki spółki oraz teraz Analitycy:) a teraz spójrzcie państwo jak wzrosły ceny najmy mieszkań gdzie Monnari posiada wiele apartamentów i lokali w Ogrodach Geyera :)
> > >
> > >Tak wzrosły ceny za wynajem mieszkania w 2023? Porównanie z 2022 - Money.pl
> >
> > A więc średnia cena najmu mieszkań w tym roku w styczniu wzrosła o ponad 28 % a w niektórych miastach ponad nawet 36 % !! To powoduje że Monnari będzie zarabiało z najmu jeszcze więcej pieniędzy a więc zyski będą jeszcze wyższe .Jak Gospodarka zacznie przyspieszać od 2 Q, wojna się zakończy ...............wszystko wróci do normy to sprzedaż jeszcze mocniej ruszy a co za tym idzie sami sobie dopowiedźcie jakie wtedy zyski będzie miała spółka skoro teraz notuje tak świetne wyniki gdzie mamy rekordową inflacje i stagnacje która dobiega końca .
>
> Inwestycje jakie Monnari zrobiło kilka lat temu w zakupie Ogrodów Geyera było strzałem w 10 !! Zakup był bo bardzo niskiej cenie kiedy jeszcze działka ta była tania dziś przynosi mega zyski a stopa zwrotu będzie ogromna .Dzięki tym inwestycjom Monnari dziś ma mega bardzo mocne Fundamenty bo ma biznes oparty nie tylko na jednej nodze gdzie dywersyfikuje swoje zyski które teraz będą dawały duży zyski i co ważne bezpieczeństwo firmie .Jak sądze niebawem wartość firmy skoczy kilku krotnie ..............i to nie będzie niczym nadzwyczajnym ..........
Dokładnie Piter :) Monnari myśli przyszłościowo a nei jak inne firmy które jadą na kredytach i się załużają co raz bardziej tak jak CCC które teraz ledwo zipie hehe bo kredyty wszystko zżerają wszystkie zyski firmy :) Monnari działa zupełnie inaczej ucieka od kredytów mało tego to Monnari udziela pożyczek i na tym zarabia inwestuje cały czas i zyski co raz wyższe ma dzięki tym inwetycją jakie wykonuje teraz zyski będą rosły co raz szybciej i większe ale musiało inwestować wcześniej swoje zyski i nie dawało dywidend jak inne spółki ! Monnari inwestowało i teraz będzie zbierało z tego zbiory :) a więc i być może rozpoczną sie dywidendy ........:) Fundamenty jakie ma monnari nie ma żadna spółka :) nic tylko się cieszyć że tak to piekne poukładali a inwestycje wcześniejsze teraz dadzą co raz wyższe zyski firmie która będzie rosła co raz szybciej .