Dnia 2023-02-26 o godz. 12:37 ~Daroo napisał(a):
> Dnia 2023-02-26 o godz. 12:36 ~Piter napisał(a):
> > Dnia 2023-02-26 o godz. 12:34 ~Daroo napisał(a):
> > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a):
> > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł.
> > > >
> > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem
> > > >
> > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting
> > > >
> > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie.
> > > >
> > > > - google translate
> > >
> > > Autor rozjechał trolaaa wielonika z spółdzielni od 2 zł azatem/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/-i setka twoich nicków :)
> > >
> > > To jego najgorszy dzień w życiu :))) i zobaczcie wszyscy jak mu piana leci z złości i bólu :))) nie ma akcji ale siedzi i waruje i ujada 24 h na dobę na każdy pozytywny post o Monnari bo sprzedał ten trollll wielonik z spółdzielnią akcje po 1,40 zł bo chcieli odkupić po 1 zł hahaha :))) a dziś widząc akcje po 5 zł i fundamenty nie mogą żyć złości widząc to :)))
> >
> > Dokładnie Darek ...........każdy wie kim jest ten trolll i dla kogo pracuje!! jest już skończony na forum a jego wypociny już nikt nie czyta bo szkoda czasu na to ! Autor rozjechał trolaaa swoją anlizą i wielkie brawa dla niego tak jak dla Pana Kontraktowego .
> >
> > Pozdrawiam posiadaczy akcji i trzymać się mocno bo niebawem będą wartości powyżej 30 zł za akcje ...............
>
> Dokładnie Piter :) trolll wielonik został spalony hahaha :)))
Stawiam że niebawem będziemy mieli tutaj prawdziwy rajd na kursie .............i akcje będą fruwały ponad 30 zł lekko ..............