Dnia 2023-02-26 o godz. 12:21 ~Krzysiek napisał(a):
> Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a):
> > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł.
> >
> > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem
> >
> > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting
> >
> > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie.
> >
> > - google translate
>
> Pięknie opisane merytorycznie i rzeczowo wycena na ponad 700 mln zł jest jak najbardziej realna ......................czas zresztą wszystko pokaże ale wartość firmy cały rośnie a jej Ogrody Geyere same co warte krocie i jak że piękne i w samy centrum Łodzi ! Wyremontowane budynki wyglądają przepięknie na tle miasta i te kolory styl budownictwa i architektura wygląda bajkowo ..............Brawo dla autora i niech każdy to przeczyta i zobaczy co ma dziś w portfelu jaką wartość akcji na podstawie tej że analizy bardzo rzeczowej i co ważne Realnej rzeczywistej .
Dokładnie Krzysiek :) czekamy spokojnie na kurs akcji 50 zł i ani grosza niżej :) wartość akcji niebawem bardzo szybko wzrośnie stąd wycie wielonika z spółdzielni od 2 zł ponad rok czasu i warowania na forum i ujadania cały czas - azatem/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/-i setka twoich nicków