Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,29 zł , zmiana od tamtej pory: -71,55%

Re: Mój Prąd 4.0 od 15.04.2022

Ja się cały czas zanurzam w wannie.
A Właściwe się nie zanurzam, bo wymieniłem wannę na prysznic.
A tak poważnie to kurs nie pójdzie wtedy kiedy wszyscy tego chcą.
Gdyby miał spaść to by już dawno spadł dalej. Teraz czekamy na wyniki, bo innej siły napędowej na razie nie ma. Wyniki wydaje sie ze będą dużo lepsze niż za poprzedni roku (a może bardzo dużo zdecydowanie lepsze), tym bardziej ze musza zacząć fakturować ten kontrakt dla PKP (ale nie wagony kolego) … i z ta data powinno ruszyć, a potem będą prawdopodobniej nowe infa.
Takie moje przypuszczenie.
Ale najpewniej będzie tak ze jak wszyscy będą czekać na wyniki to sie nieoczekiwanie cos wydarzy wcześniej :) i to dobrego.
A z tego niby ukrytego to bajki jakieś bo obroty są tak mizerne ze trwa wyczekiwanie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM -0,43% 0,94 2025-09-22 16:32:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.