Pracuję dla TU Compensa. A raczej dla Viena Finanse, które zostało powołane w ramch tejże firmy.
Wydaje mi się, że każde towarzystwo ma swoje cienie i blaski. Mam drobne porównanie bo swego czasu pracowałem dla PZU. Znam produkty giganta i znam produkty Compensy. Nie znam aż tak dobrze innych towarzystw. To czego sam doświadczyłem na własnej skórze - szybsze działanie w Compensie, lepsze produkty. Przykład. Assistance. W PZU "martwią" się dopiero od 50 km wzwyż. W Compensie nie ma takiego limitu. Przykład. 3 tygodnie temu 2 km od domu pękła mi linka od sprzęgła. Mam do października policę w PZU. Zadzwoniłem, a Pani, że to nie ich problem. Fajnie...
W Compensie nie ma takiego problemu. Ale pewno nie wszystkie produkty wszystkim się będą podobały. Podobno: jeszcze się taki nie narodził, co by....
ZViena Finanse ma fajne fundusze. Jednym z nich jest UFK ARTS Best Momentum.
Pewnie znajdą się "maruderzy" negujący wszystko i wszystkich - cóż, taki naród. Ale ja jestem zadowolony, lokuję tu także swoje pieniądze bez lęku, że stracę. Rok temu, za nim jeszcze nie pracowałem ulokowałem 80 000 zł (ot takie oszczędności). Niedawno dostałem informację o stanie mojego kapitału. Na dzień dzisiejszy to 90 482,95. A zatem zrozumiałe, że WIECZNIE niezadowolonych słuchał nie będę.
Ostatnim zdaniem: jak na razie ze współpracy jestem zadowolony. Pozdrawiam