Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: MODE - kiedy wzrost sprzedaży?

świeży meil od prezesa :)

Witam serdecznie wiem że nie może pan podać szczegółów ale czy jest pan zadowolony z wyników za 2 kw ? Czy jest progres w przychodach i zyskach względem 2 kw ubiegłego roku ? I czy wpływ dofinansowań będzie już uwzględniony w wynikach za 2 kw czy jeszcze nie ? Ostanie pytanie czy podacie tak jak zapowiadaliście ten nowy produkt w raporcie za 2 kw ? Dziękuje serdecznie za odpowiedzi na moje pytania !! Akcjonariusz Mode :)

Witam,

dziękuję za zapytanie.

Drugi kwartał jest dla spółki bardzo udany m.in. dzięki otrzymanym dwóm dofinansowaniom podanym w raportach bieżących. Jest to wszystko co mogę na ten moment powiedzieć, proszę śledzić nasze raporty. Na pewno ten rok będzie wyjątkowy dla MODE SA.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SYGNIS -2,68% 1,46 2026-05-08 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.