Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: miluch poprowadź nas

Nie mam byc zamiaru żadnym przywódcą sami sobie jestescie przywódcami jesli wykonacie jakieś ruchy. PG nie gryzie prokurator tez nie gryzie normalny czlowiek do ludzi. To juz nie te czasy. Nie macie  sie bać kto inny trzesie gaciami. 
Nie dokupilem sprzedawalem i odkupowalem taniej tylko ilość zwiekszylem o 10% Gdyby nie bajki konrada to bym to wywalił.  Ale to bez naczenia bo itak bym dochodzil swojego bo juz wtedy było za późno.  Przypominam ze kupowałem bardzo drogo i juz rok temu bylo po ptokach. Juz w ten czas chciałem wziąć prawników i zjednoczyć akcjonariuszy ale wyszlo jak wyszło.  Pojawily sie osoby ktore przez rok obiecywaly klamaly. Dobrze przygotowani wykorzystywali naiwność ludzi oraz niewiedzę. Do tego celowy zamęt obrzucanie się błotem oraz nieudolni wybawcy ktory teraz zniknęli. 
Nie obawiaj sie o chlanie bo roczny urlop sie mi skończył i nawet o tym nie myślę. I od tego momentu złodzieje maja przewalone.
W poniedziałek mialo być spotkanie w PG asde i jeszcze jeden akcjonariusz. Niestety jestem jeszcze tydzien za granicą. Jak wrócę pojdziemy we trójkę do papugi aby szczegółowo objasnic w co jest gra. Mam nadzieje ze dd i asde podtrzymuje chęć sporkania i wizyty w PG. Prosił bym zeby poczekać na mnie bo itak bylem wzywany ale stawic sie nie mogłem. 
Sprawa juz sie dzieje mam nazwiska oficerow i prokuratura i sygnatury

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.