Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: miluch poprowadź nas

Nie mam zwyczaju brać sie za cos o czym nie mam pojecia. Bo juz tacy tu sa i byli jedni co udawali biznesy a teraz mamy gwiazdę która pragnie zostać biznesmenem.Przy takim freefloat nie znajdzie sie zaden inwestor. Po co komuś spółka uwikłan w spory prawne dlugi itd. Tutaj bedzie udawanie prowadzenia biznesu a potem upadłość bądź likwidacja. Pewnie likwidacja i nawet po groszu za akcje nie dostaniemy. Chyba ze gruby zalatwi sprawe predzej z ta swoja inwestycja ktora na bank jest nie trafna i przyniesie tylko straty. Zrozumieć trzeba ze nowy inwestor nawet nie ma jak wejść do spółki no i poco. Wchodzi sie na giełdę robi emisje po to by prowadzić biznes. Tu takiej mozliwosci nie ma. Jak by PMI zrobiło emisje to kto by kupił papier jak spółka nic nie robie a ostatni prezesi to ludzie z wyrokami. Zresztą co ja wypisuje nawet notowani nie jesteśmy i nigdy nie będziemy. Kasy w spółce tez pewnie nie ma.  Wszystkie raporty sa zawalane nasza gwiazda sie stara ale prosze zauważyć nic jej nie wychodzi.
Jedynie co nam zostało to powiadomienie służb tego juz sie podjąłem i sprawa jest rozwojowa. Wychodzą pewne sprawy o ktorych nawet pojecia nie miałem. Dziwi mnie wasze bierne zachowanie caly czas liczycie na pewne osoby ktorych dzialania tylko doprowadzają do co raz gorszej sytuacji.  
Jestem przekonany ze jesli wezme kancelarie to itak nikt sie nie zgłosi.  Bo tak jak napisal mi Nomad Partners zawsze w kluczowych momentach forum jest zakrzyczane przez firmy mediowe i postawione osoby.
Proponuje spotkanie w kancelari w chorzowie kfora zna już sprawe. Pytam kto dołoży sie do prawnikow aby koszta byly mniejsze. 
Kuriozalna sytua ja jest to ze najprawdopodobniej nawet jest cos do ugdania a zglosi sie duzo osób to egzekuja bedzie niemożliwą. Ale można próbować jexnak na to trzeba kasy.
Na chwil obecną proponuję odwiedziny w PG mogę umożliwić takie spotkanie i spróbować was umowic na wspolny termin.  Dobrze by bylo zeby tez byl prawnik.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.