Przypominajka przed wspomnianym wcześniej 22, od mojego wpisu z 07.03 kurs sukcesywnie kierował się ku górze :) bardzo podobnie to wszystko wygląda, z tym że teraz mamy ładniejszą bazę do wybicia, konsolidacja z tamtego tygodnia dała nam ogromną ilość energii na mniejszych interwałach czasowych. Dniówkę i 4h chciałbym jeszcze zobaczyć bardziej naładowaną, więc bardzo możliwe że będzie jeszcze wywołana jakaś panika przed szacunkami. I to by w sumie pasowało, ponieważ poruszamy się w formacji trójkąta zniżkującego (jako, że jesteśmy od początku grudnia w trencie wzrostowym jest to formacja z większym szansami na kontynuację trendu), a patrząc na poprzednie zagrywki to nie zdziwiłbym się jakby poszedł teraz fakeout, potem spring i ostateczne odebranie akcji od niecierpliwych i mocne wybicie na dużych obrotach w okolicy szacunków - co do których chyba nie ma wątpliwości, że będą co najmniej dobre. Dla mnie widząc to szaleństwo które się dzieje na świecie to upraszając sprzedają te odczynniki jak wodę...
*Wcześniej pisałem o klinie bo jakby ciągnąć kreski do cieni to ten trójkąt zawiera się właśnie w klinie. A z takiego klina niedawno wybił się Biomed i zrobił 100% w jednym ruchu. Byłoby świetnie zobaczyć to i u Nas :) dobrej niedzieli