A małe FF to grzech? :-)
Nie czepiam się Brastera, nie będę pisał o wychodzących fundach, przepalonych milionach, niepewności wywołanej nową emisja i itd.
Ale takie proste porównanie: MILESTONE MA FDA i rozpoczął z końcem października sprzedaż w USA. A Braster?
MILESTONE ma przygotowane nowe cudo-urządzenie do wstrzykiwania m.in., botoksu. Superprecyzyjnego, bezbolesnego. Ogromny rynek, ogromne możliwości. I skoro Milestone zdobył FDA dla Compuflo dla anestezjologii, to dla botoksowego cuda też zdobędzie. To jednak amerykańska nie polska firma. Ma to nastąpić w tym roku.
Gdyby to Braster podał takie informacje, kupowaliby ludzie jak szaleni. Mimo że tu miliony akcji w FF i znajdą się zawsze chętni do upłynnienia towaru.
A na Milestone jest 311 tys. akcji w FF i kompletna cisza. Ja tego nie rozumiem, ale rynek w końcu zrozumie :-)
A wszystkim Brasterowiczom życzę jak najlepiej - sam kupowałem przed wejściem urządzenia do sprzedazy i czym prędzej sprzedawałem ze stratą, na szczęście niezbyt dużą. Wam życzę lepszych inwestycji.
Pozdrawiam.