Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,10 zł , zmiana od tamtej pory: -1,64%

Re: Michałek gorszy od Maciusia

No wszystko ok, tylko akurat Road nie jest dobrym przykładem spółki do zamknięcia, bo chyba jako jedyna z tego całego kramu MG coś zarobiła. Jakby nie mieli noża na gardle i nie oddali pierwszej części innemu wydawcy, to by byli zadowoleni z inwestycji. Pewnie dlatego zdecydowali się włożyć hajs w ATS 2.

A co do prezesa, to ja nie miałem od niego żadnych oczekiwań odkąd zobaczyłem że klepie posty na steam odpowiadając graczom i broniąc patcha do DDS 2. Trochę to żenujące biorąc pod uwagę, że jest prezesem innej spółki. Szkoda, że tak aktywnie nie działał przy wychodzeniu patchy do ATS.

Inna sprawa, że generalnie prawie cały gameing jest teraz w dołku jakiego nie widziałem od dawna (chyba tylko CDP jest na plusie biorąc pod uwagę ostatnie miesiące). Nie wiem z czego to wynika, ale widać że dosłownie wszędzie kursy są tłamszone niezależnie od wyników. Na pewno "pomogła" nam tutaj premiera Frostpunka 2, widać że sentyment jest na dnie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD 0,33% 6,00 2025-09-29 15:59:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.