Witam,
a jak dzisiaj wygląda sytuacja? jak poniżej: dodatkowo mamy kilka zmian - Farma wreszcie informuje...Wist odszedł i bardzo dobrze, bo to była całkowicie nieodpowiednia osoba do obejmowanej roli....na żywo miałem okazję go poznać i niestety nie robił pozytywnego PRu swoją osobą (to moja prywatna opinia - więc bez urazy...) Zmiana na duży PLUS
- 12,435 followers
- #2335 in top sellers
- 295 positive reviews
- 162 negative reviews
64.55% positive reviews
można powiedzieć, że nadal stabilnie bez szału...Dodatkowo nadal wszyscy czekają na dalsze poprawki i optymalizacje. Graczy nie przybywa...lecz sprzedaż zaskakująco na podobnym poziomie.
a i mamy wyniki - nowość, podali częściowe info finansowe ;o)
Można powiedzieć, że są lepsze od moich szacunków...choć robiłem to gdy sprzedaż była słabsza.
niemniej Cherno 2 przyniosło do Farmy w niecały miesiąc 109197 USD co daje ok. 415 000 pln
zaś Cherno1 ok 395 000 pln
w sumie ok 800 000 pln - jest to dużo poniżej oczekiwań...ale te wyniki już znali, dlatego pożyczki zostały zaciągnięte.
plus 800k z Kicka - dało w sumie 1,6mln pln...
Raczej szybciej będą zmuszeni korzystać z linii kredytowej...którą mają dostepną....
W miesiącu Kwietniu powinno być sumarycznie podobnie - tutaj sprzedaż Cherno1 powinna ratować trochę sytuację.
poczekamy zobaczymy....Wyniki dobre nie są....ale i tragiczne też nie patrząc - jak mało graczy gra.... w miarę stabilnie poniżej oczekiwań ;o(.
Pozytywną informacją jest fakt, że przybyło nowych graczy w części 1 a to daje bazę do społeczności dla Cherno2....oczywiście sporo pracy jeszcze....zobaczymy co się wydarzy jak pojawi się SPRING.....
Cieszy mnie fakt, że Farma reaguje na sytuację...czyli optymalizacja zespołu....zmiana informacyjna....teraz oczekujemy efektów optymalizacji i poprawek....
jak na razie dla mnie zaskoczenia nie ma...nadal uważam, że dadzą radę ;o) chcieli pójść na skróty...ale już wiedzą, że się nie da ;o)
pozdrawiam