Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,16 zł , zmiana od tamtej pory: 204,59%
@Gryf
Nie bądź głupszy niż widać to po twoich wpisach...
Od dawna już przyznałem się, że MCI to nie była moja najlepsza inwestycja, tyle że taki troll jak ty ma orgazm gdy to przypomina i uderza ad personam.
Dla mnie gra się jeszcze nie zakończyła. Straty nie ma, zwrot niewielki. A na MCI akcji ubyło ponad 10mln a zaraz zniknie kolejne 3mln. Spółkę znam bardzo dobrze i przede wszystkim chronię na niej kapitał. Każdy wzrost kursu MCI o 4zł to dla mnie kolejne 100%. Więc czekam. Cześć zamieniona na PEM w bardzo dobrej cenie a i Platige od Wiedzimina tez w portfelu i też po dobrej cenie...
@Gryf
Ty trollujesz i tu i na Platige bo taka masz potrzebę, ja nie chodzę na wątki gdzie ludzie nie zarabiają albo tracą grosz i ich nie krytykuję i nie wyśmiewam bo inaczej poprawiam swoje samopoczucie. Ty inaczej widocznie nie umiesz, ale to twój problem.
Timing wejścia miąłem dobry, do zakończenia inwestycji potrzebny jest jeszcze dobry timing wyjścia...
Wiesz ilu moich znajomych zostało już wyzerowanych w ostatnich latach??? Też tak kozaczyli jacy to oni ynwestorzy i jakie strzały mają. Każdy się myli, każdy. Ty też. Tyle, że nawet nie masz odwagi do tego się przyznać i przedstawiasz razem z tym hipercośtam swoje sukcesy bo odwagi brak wspomnieć o porażkach. Zresztą widać jak wszyscy zarabiają po ruchu na forach
Naprawdę nie troszccie się o białoczerwonego, poradzi sobie. Nie zarobi 1000% ale spokojnie te 400-500% wyjmie od całości portfela w 10 lat.

Może warto zając się jakimś sportem, może wolontariatem to świetnie kształtuje charakter i pomaga rozładować w zdrowy sposób stres i poprawić własne poczucie wartości.Polecam!!!
  • MCI Autor: ~US
  • Re: MCI Autor: ~gryf
  • Re: MCI Autor: bialoczerwony1972
  • Re: MCI Autor: ~HiperBessaMCI
  • Re: MCI Autor: ~Wowa
  • Re: MCI Autor: ~ciekawy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MCI -2,11% 27,90 2025-12-02 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.