Czy wy umiecie czytać dane finansowe ??? Prawie podwojenie sprzedaży na tak trudnym rynku to naprawdę fajna baza do rentowności i to podczas remontu kruszarki wstępnej!!! Od 12 maja grupa jedzie bardzo mocno dzięki naprawdę mocnemu działowi handlowemu co przyznają nawet konkurenci.
Rozmawiałem z innymi wystawcami i DSS i KKSM są widoczni praktycznie wszędzie. Na targach kolejka do fajnego stoiska ( sam też musiałem czekać na rozmowę). Podczas czekania rozmawiałem z innymi klientami. Wszyscy się zgadzali, że mają fajny towar. Dowiedziałem się też że produkcję w Piławie od pewnego czasu wspierają ludzie z KKSM z wieloletnim doświadczeniem, co w połączeniu z niezłymi specjalistami z Piławy już daje efekty!!!
Wiele osób ubolewało, że grupie ciąży IDM ze swoimi problemami i swoimi przedstawicielami w grupie ale to już inna sprawa.
Oczywiście ostatecznie wszystko w rękach wierzycieli i to jest wielka niewiadoma. Sama spółka ma potencjał to w końcu jak mówili kilkanaście % rynku. Jak wyjdzie układ to może być niezły zarobek a jak nie to spaść może tylko do zera jak to na giełdzie:) Życzę sukcesów