Dnia 2019-12-15 o godz. 10:54 inwestujemypl napisał(a):
> Jesli chodzi o Unimot to wyszedłem bo lubie spredac komuś kto może jeszce zarobić .Zobacz poprzednią trzecia fale max wychylenie oscylatora po czym zmienia kolorna czerwony nastepuje czwarta fala nie lubiana przez inwestorów po której oscylator AO musi zejśc do zera po czym zminia kolor na zielony nastepuje piata falę i wychylenie oscylatora mamy pąta fala oscylator zminia kolor na czerwony koniec piatej fali wykres z kwietnia oscylator na dle pod wykresem .
>
link> po ktorej musiała nastapić korekta ABC znoszaca 62 % wrostu i mamy nastepny wykres z maja przewidujacy ten sam zasięg co ty 38 ,13 zaznaczony na czerwono po prawej stronie .
>
linkStosujesz starą dobrą zasadę: "zawsze za późno wchodzę i za wcześnie wychodzę"? Obserwując wątek Unimot podziwiałem trafność Twojej analizy i skuteczność fal i AO. Mnie nie udaje mi się tak rozrysowywać fal (podobno są programy, które to robią ale mój stary MSt nie); zawsze mam wrażenie, że wszystko dobrze widać dopiero po fakcie. Dla mnie takim Twoim AO jest tygodniowy ChMF, siedzę w spółce puki jest większy od 0, a do określenia zasięgu szukam historycznych oporów. Tak i na Marvipolu, "kazało" wejść po ok. 3,6 i czekać do ok. 4,5. Jeśli nie przebije "uciekać".