Witam Miś-tak jak wcześniej deklarowałem,zbieram kilkoma wystawionymi zleceniami akcje po 18 groszyy-odbudowałem poprzedni pakiet i w tej chwili buduję już nowy pakiet.Jakie się w tej chwili nasuwają uwagi-sytuacja na walorze jest w tej chwili w punkcie rozstrzygającym.Trwa nacisk z prawej strony-poprzez dokładanie zleceń sprzedaży akcji ,by już generalnie podobijać tych,którzy jeszcze byli niezdecydowani ,by wychodzić z waloru ze stratą i ewentualnie odkupić na niższym już poziomie lub zakończyć tą przygodę z Dependem i zacząć pisać negatywne uwagi na Forum.I właśnie teraz ważnym jest obserwować -jaka opcja zwycięży-negatywna-spadek do okolic 15 -13groszy-obojętna- , odreagowanie nastrojów na 18-17 groszy,czy -optymistyczna-wzrost kursu na ponad 20- 30 groszy,którego należy spodziewać się w listopadzie..Raport za 3 kwartał ,to kolena kalka ,brak komunikatów ze Spółki,brak wpływu Spółki na jakikolwiek etap procedowania,brak zaangażowania członków Zarzadu Spółki w nabywanie akcji swojej Spółki-to są istotne argumenty dla strony pesymistycznej jDla strony pozytywnej,-optymistów-jest możliwość uśredniania ceny pakietu w dół i to znacznie obniżającego,zbliżania się do sfinalizowania procedur uwzględniając przyznanie już kredytu a czekając na harmonogram wypłaty środków finansowych na zakupy nieruchomościstały akcjonariat,możliwość uczetniczenia-z dużym ryzykiem finansowym-w ostatnim etapie projektu.[duży zysk-- duża strata ].Dla strony obojętnej-zakup stosunkowo tanich akcji za 18-19 groszy,potem kolarstwo i kółeczka,niskie ryzyko straty finansowej,[]Jednak sam fakt,że Spółka NADAL ANGAŻUJE SIĘ FINANSOWO W TEN PROJEKT oceniać należy pozytywnie. Wcześniej pisałem o 3 -letnim okresie procedowania -czas ten jeszcze nie minął-stąd próby zebrania akcji na jak najniższym poziomie-chętnych z prawej i lewej strony nie brakuje.Jakie jest moje zdanie-po kazdym przesileniu nadchodzi czas żniw !!!!!Dlatego max. dokonuję zakupów akcji.Pozdrawiam-Martin EWP.