Dnia 2025-06-05 o godz. 18:34 ~ka napisał(a):
> Dnia 2025-06-05 o godz. 17:59 ~Żorż napisał(a):
> > witam Pani @ka, post factum to się jakby zgadza, ale, gdyby to było takie oczywiste i rozpoznawalne na bieżąco, tu mielibyśmy samych grubych milionerów, a Ty zapewne nie znalazłabyś czasu i ochoty, aby tu pisać dla "plebsu", tyle teoria, ja natomiast dobrałem dziś za 1/3 wolnych środków i oczekuję jeszcze 2 lepszych okazji w tym nawrocie. Najważniejsze, że podstawy są solidne w CCC, gram longa, nie ryzykuję kółek, nie mam w tym doświadczenia, ani nerwów, wolę spać spokojnie, pozdrawiam Ciebie i cierpliwych
>
> Żorż, proszę Cię :) - jakie post factum? Poczytaj stare posty- teraz dopiero nabrały właściwego znaczenia.
> Od 3 m-cy się o tym o tym na wszelkie sposoby kilka osób pisało na forum- na poważnie, na wesoło, abstrakcyjnie… a towarzystwo się zafiksowało na „jutro 300” bez jakichkolwiek podstaw.
> Nawet dwa dni temu przy odbiciu z zamykania luki na 206 zł masz już dosłownie napisane‚ ’jak krowie na rowie’, że podbije, wypakuje co zebrał i pojedzie dalej - i jak było? Z 206 zł na 216 zł i dzida w dół.
>
> Zbieranie na testowanej linii trendu- OK, ale tylko ze stop losem, bo inaczej to może być po prostu strata kasy i nerwów.
> Pozdrowienia :)
>
rozumiem, że jesteś już milionerką...czy miliarderką...? a dlaczego najwięksi akcjonariusze tak się nie bawią? przecież mogliby pomnożyć te spore miliardy. Ja jednak cierpliwie trzymam dobieram i pozdrawiam, aktywni mają swoje 5 minut, na moich papierach nie zarobią, a ja przy okazji dobiorę