Sorry, ale nie potrzeba nawet 100 zł żeby rozpocząć promocję strony na fb. Tu po pół roku strona ma 90 lajków ( zobaczcie ich stronę na fb Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall, nie da się linka wkleić) Przecież to jest jakiś żart. Sam prowadzę lokaltną firmę, która zatrudnia 30 osób i mam kilka stron. Jak otwieramy nowe miejsce i otwieramy profil na fb to każdy pracownik udostępnia stronę firmy zaprasza znajomych do polubienia i w tydzien mamy ponad 1000 osobową społeczność w LOKALNEJ FIRMIE. Jak ktoś nie potrafi zrobić takich najprostszych czynności i zmotywować swoich ludzi do promowania własnej pracy jaką jest nowa gra, to sorry, ale po prostu nie zna się na zarządzaniu ludźmi i mediami społecznościowymi. I owszem napisałem to kilka miesięcy temu na mail Carbon Studio, w momencie kiedy profil miał 40 lajków i nic się na nim nie działo. Efekt? Nie odpisali i działań nie podjęli. Po prostu nie ogarniają tego. Nie wiem jak wy ale mnie by było wstyd reklamować nową największą produkcję takimi mediami ze społecznością mniejszą niż osiedlowa kwiaciarnia.. I nie widzę tutaj żadnych wytłumaczeń typu mały budzet 200 tyś zł. Gdybym miał taki budżet reklamowy w swojej firmie, to docierałbym każdego roku do około miliona osób. Wystarczy podstawowa znajomość facebooka i jego narzędzi..Rozumiem tez, że ten budżet przeznaczony jest na bardziej wysublimowane kanały jak te związane z VR, ale to nie usprawiedliwia tego co się dzieje w innych kanałach.