Dnia 2025-10-11 o godz. 14:42 ~piracik33 napisał(a):
> Każda złotówka wróci do żródła czyli MDG.....było 100% portfela i tak będzie znowu:)
Piracik33 masz rację MDG teraz to nie to co z przed 2 czy 3 lat, przynajmniej nie grozi mu na razie upadłość. Dobrze zrobiłeś sprzedając akcje w okolicy 40 zł bo na pewno teraz odkupisz jak zechcesz dużo taniej, może nawet po 27x. Nie zgadzam się jednak z tym że portfel akcji należy w 100% uzależnić od jednej spółki szczególnie takiej jak ta, no gdybyś podał PKN Orlen czy KGHM na pewno przymknął bym oko ale z ekonomicznego punktu widzenia uzależniać się od czegoś takiego jak MDG w 100% to jakieś nieporozumienie, zapominasz o dywersyfikacji portfela. Nie przekreślam MDG może to być w kolejnych latach czarny koń giełdy ale samo to że Biofund sprzedał 1,5 mln akcji po 30 zł budzi niepokój. Mnie również udało się sprzedać swoje akcje w podobnej cenie do Twoich ale ja ich nie miałem tak dużo. Pewnie też jak kurs spadnie niżej zacznę zbierać towar i znowu coś zarobię ale bez pośpiechu bo tutaj bedzie jeszcze sporo niżej, tak uważam.