Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: mamy jakies info ciekawe

Wig20 czas pokaże, bufon jestem póki co daleki od takiego zagrania bo powoduje że mój portfel jest niezdewersyfikowany, ale jak pisałem jeżeli bym tak zrobił to jeszcze przynajmniej miesiąc i to przed samym raportem jeżeli kurs do tego czasu nie ruszy i to co kupię to co najwyżej na góra 2-3 tygodnie, chyba że stopy mi załapią a później tą część sprzedam z zyskiem lub stratą a ten pakiet co teraz mam duona to oczywiście na długi okres, takie małe zagranie, ale mój punkt bazowy jest taki że do raportu przebijemy 1,2 zł

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.