Forum Po godzinach

Re: mam raka

Mam dobrą wiadomość dla ciebie.Moja babcia dwa lata temu też to usłyszała.Nie załamała się ponieważ miała wtedy bo miała 78lat.Ale ja się załamałem i miałem takiego farta,że jak opowiedziałem o tym mojej znajomej to ona opowiedziała mi o takim jej starszym znajomym co miał raka rozsianego po całym organizmie i próbował wszystkiego.I któregoś dnia ktoś mu powiedział o pewnym preparacie na raka.Kupił go i bez namysłu zarzył bo stwierdził,że nie ma już wyjścia.Po miesiącu po raku zostały dziury a ropa lała się z niego wszystkimi otworami,myślał że to koniec a jak to ustało to człowiek wyzdrowiał i wyglądał jak nowonarodzony.Lekarz po zrobieniu badań powiedział:"nie wiem coś pan ku...wa zrobił ale nie masz pan raka".Ja kupiłem to mojej babci i z trudem namówiłem ją do tego,żeby to wzięła ale udało się.Po zrobieniu badań po 6 miesiącach od diagnozy lekarz powiedział:"na pewno nie umrze pani na to co u mnie się pani leczyła i dużo lat życia przed panią".Obecnie moja babcia ma 80 lat i wyniki badań jakie robiła niedawno ma takie jak młoda kobieta.Znajoma pielęgniarka powiedziała,że nigdy nie miała takich wyników jak moja babcia (nie wie,że babcia to wzięła,bo jak pokazałem co chcę jej dać to była przeciwna,tak samo było z lekarzem).Jak jesteś zainteresowany to podaj gg.Przysięgam na wszystkie świętości,że cała historia jest prawdziwa i nie zarabiam na tym preparacie.Powodzenia.