Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,59 zł , zmiana od tamtej pory: 599,17%

Re: Małopolska wybrała Newag!

Nie wiem w jakim hotelu się dogadali, gdyby tak było, to ktoś kiedyś sprawi, że poczują się gorzej...., 
A towarzystwo z hotelu z kim ma się bić z KNF?

Ale wiem, co pisze z uporem maniaka lub jak moi oponenci pisali że gram w POMIDORA, bo jak się zna prawo, to się wie:

"Zgodnie z przewidywaniami, dziś (18 lutego) Urząd Marszałkowski powtórzył wybór najkorzystniejszej oferty, odrzucając ofertę Pesy. Zatwierdził też wybór oferty Newagu jako jedynej ważnej, która wpłynęła w przetargu"
http://www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/to-newag-dostarczy-nowe-pociagi-dla-malopolski-sad-oddalil-skarge-pesy-75387.html

POMIDOR!!!

Czyli: Opole+, Sofia+, Małopolska+, 5 lokomotyw+, Italia+, kilka drobnych przetargów też +, a kurs stale minus, w stosunku do czasu, gdy rozmawiano, co będzie jak Newag to wszystko wygra. Pamiętacie? Dla mnie to jest jakaś forma przekrętu na kursie akcji, a oponentom wyśmiewającym spiskową teorię dziejów pisze tak samo jak w temacie Małopolski POMIDOR!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEWAG -1,45% 109,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.