Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  34,73 zł , zmiana od tamtej pory: 0,89%

Re: Mają rozmach

Na jakim peronie?
To było kupowane w przedziale <17;22>
Teraz spokojne dojrzewa ;))
Zobaczymy jak długo to będzie trwało,
Ciekaw jestem wyników po zamknięciu 2026 roku.
A może poczekam do I KW 2027 albo do zamknięcia II KW 2027.
Jak zapowiadany rozwój będzie kontynuowany zgodnie z planami i będzie to udowadniane kolejnymi raportami to mogę czekać.
Shorty już odpadły. Ok jeden został, ale nie wiem na co on czeka.
Pepco większość problemów rozwiązała, został Dealz.
Towary maja ładne, dobrej jakości w stosunku do ceny.
Towary sprzedają się bardzo dobrze, sprawdzam regularnie dwa sklepy.
Wzrosty przychodów, marż, zysku.
Za tym pójdzie wzrost dywidendy.
Jest również rozwój który przyspiesza, wchodzą do nowych krajów.
Nie wiem jakie są poziomy do osiągnięcia 40, 50 , 60 ale raczej na pewno cena nie zostanie na obecnym poziomie.
Ta spółka już kosztowała około 55.
Więc przy kolejnych skupach, mamy coraz mniej akcji a co za tym idzie wskaźniki sie poprawiają.
Spółka dodatkowo wróci za jakiś czas do indeksu MSCI Poland.
Same plusy.
Zapewne są również jakieś ryzyka, jednak skoro mam long to jestem zapewne trochę zaślepiony.
Proszę zatem o oświecenie i wykazanie minusów.
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEPCO -0,71% 35,04 2026-06-23 09:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.