Magazyny k10 mte w ofercie BEEIN nie bylo infa moze byc na dniach o kolejna spolke dystrybucje i dobrze im wiecej firm sprzedaje magazyny mte tym lepiek wiem ze oddalem cesc akcji w samym dolku, ale to byly akcje za wolna kase zebrane miedzy 30 a 50gr wiekszosc nadal posiadam niech juz rosnie kursik pod boom magazynow moze zdaze dobrac jeszcze nawet drozej jak sprzedalem wezme pod earunkiem ze mi wybije spolka kilkaset % w niedlugim czasie to jeszcze wam podbije kursik MTE bo mi tez zalezy na wysokim kursie, ibcp cowziolem ma szanse na drugie telesto do 10tya % wiec 1mln akcji dokupie mte w najgorszym wypadku odkupie 100k akcji mysle ze tak bedzie i mi jeszcze troche zostanie na obrot na nne perly.. nie o raze sie jak nie odkupie a wybije na kilka zl to wam sprzedam cala reszte bo ulica lybi na gorkach lykac akcje jak dobrze wiemy. Madrzy kupili ode mnie w dolku, ale zarobie na innej a wy tez na mte niedlugo. Dotacja x2 i z 0.7 na 0.8 przelicznik dla prosumentow bedzie niebawem za kazda wyprodukowana kW to przelozy sie na popyt magazynow w najblizssym czasie. Czekamy na zlotowki a jak chcecie sypcie po 30gr jeszcze dobierze sie i zarobi na was znow hehe w obuprzypadkach jestem zarobiony zostalo ki kilkaset k do opchniecia wam ale lucze ze jeszcze mi oddacie taniek jak to ulica rohi ze atraya na dolku sypie zawsse hehe a jak nie to jie i tak zgarne ok banki na was przy ok 2zl wiec nie obraze sie jak bedziecie juz pompowac kuslrsik :P