No to pięknie się wszystko dla nas układa, nie ma co...
a mówiłem tutaj nie raz: PO = Polscy Oligarchowie
dodatkowo solorz zakpił ostatnio z nas kolejny raz, parę dni temu sam tutaj na forum pisał o sobolewskim,
PRZYPADEK ?! NIESĄDZE !!!
Dnia 2024-02-17 o godz. 20:08 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):> > ad 3/ KNF odsylal wowczas do Zarzadu GPW, ktory stawial warunki, a ze tekst podpisany przez meza "golej Marianny" z Tap Madell widac ze napisany w znacznej czesci przez kogos innego to akurat przy nowym rzadzie jest tym bardziej argumentem za zajecie sie ta sprawa prze GPW, a moze i inne literki !!!!> Nie wiem za bardzo o kogo chodzi, domyślam się że o Pana Ludwika Sobolewskiego?
> Nie wiem za bardzo co jest nowego w tym rządzie, ale nikt nikomu nie zabroni kupić sobie używany 17 letni samochód i opowiadać wszystkim dookoła: "kupiłem nowy samochód". Z resztą mniejsza o to...
> Naprawdę Pan myśli, że Pan Tomasz Bardziłowski, będzie kwestionował decyzje podjęte za czasów Pana Ludwika Sobolewskiego?
> Tego Pana Ludwika Sobolewskiego, który za czasów rządów PO - PSL w 2010r. został wybrany na Prezesa GPW na drugą kadencję?
> Tego Pana Ludwika Sobolewskiego, który za czasów prezydentury Bronisława Komorowskiego (z PO) został uhonorowany w 2011r. Orderem Odrodzenia Polski? Naprawdę, Pan Tomasz Bardziłowski strzeliłby temu "nowemu" rządowi w kolano, aby musieli się tłumaczyć ze swoich decyzji z przeszłości? i zrobi to jeszcze właśnie Pan Tomasz Bardziłowski? w stosunku do którego już są formowane takie zarzuty: "Tomasz Bardziłowski był wiceprezesem domu maklerskiego, który wciskał klientom kit i sprzedawał obligacje bez pokrycia - uznała KNF w 2019 r. I wtedy cofnęła firmie licencję. Dla części składu Komisji to może być pretekst, żeby nie dać zgody na powołanie nowego prezesa"
>
https://wyborcza.biz/biznes/7,147582,30689842,knf-zablokuje-powolania-nowego-prezesa-gpw-rysa-w-zyciorysie.html>