Makabra z tymi wynikami c/wk fakt faktem ale wyniki lecą makabrycznie i czemu tam aż takie koszty różnic kursowych powinni się zabezpieczać bo właśnie nie patrzyłem czy mają zabezpieczenia ale przy takim czymś albo mają ich bardzo mało albo wcale a przy takiej działalności powinni się zabezpieczać jak to robi AMICA. Ale ten 4 kw jest makabryczny żeby chociaż był jak 2 ale wynik prawie przy zero no tego nawet w najczarniejszym scenariuszu się nie spodziewałem. Wrócili z WF do czasów z początku na gpw kiedy było podobnie z wynikiem aczkolwiek wtedy to inaczej było wyceniane z tego względu że się szybko rozwijali a teraz na s wig 80 makabra do tego dochodzą słabe wyniki no nic tylko spadek ja mam nadzieje że taki się urzyma tzn poniżej 1,8 zł żebym mógł dokupić kiedy będzie kasa z 2000 akcji bo nie więcej bo nie będę się pakował ostro w jedną spółkę są także inne kurcze mam problemy już z jedną spółką w portfelu bo przegieli a teraz dochodzi jeszcze elemental z słabymi wynikami finansowymi.Aczkolwiek poczekam z tym dokupieniem napewno do wyników za 1 kw bo jak pojawiłby się minus to wtedy napewno nie dokupię.